Wil je meer weten over KlimaatHELDEN neem dan contact met ons op

info@klimaathelden.nl

Sanne 06-21697989

Judith 06-23183390

Categorieën

Title Image

Blog

De Knot Wrap, wat een top alternatief voor wegwerp cadeaupapier!

Sinterklaas heeft ons land net verlaten en kerst staat voor de deur, december de maand vol cadeaus. Elkaar verwennen, hoe leuk, wat een feest & wat een afval… Wordt het niet eens tijd dat we collectief afscheid nemen van inpakpapier & op zoek gaan naar leuke en vooral meer duurzame alternatieven? Oude kranten en tijdschriften kunnen een leuke oplossing zijn maar persoonlijk hebben wij thuis steeds minder papieren ‘leesvoer’ (al kunnen we echt nog niet zonder de ouderwetse boeken), want artikelen lezen we tegenwoordig vooral online. Gelukkig zijn er ook andere alternatieven zoals de knot Wrap. De knot Wrap is geïnspireerd op furishiki, een stuk gedecoreerde stof die Japanners in badhuizen gebruikten om hun kleding in op te bergen. Deze oude Japanse traditie biedt uitkomst voor allerlei situaties, geniaal! Je kunt er een cadeau in verpakken, je haar mee doen, als tas gebruiken, mijn dochter gebruikt het steevast voor haar fantasie picknick sessies, kortom de Knot Wrap is steeds opnieuw te gebruiken. Wil je meer lezen of de knot Wrap uitproberen check dan de site van Lush hier. Misschien wordt jij wel net zo.n Fan van de Knot Wrap als ik!

Fijne feestdagen & een inspirerend 2019