Wil je meer weten over KlimaatHELDEN neem dan contact met ons op

info@klimaathelden.nl

Sanne 06-21697989

Judith 06-23183390

Categorieën

Title Image

Blog

KlimaatHELDEN door de ogen van kandidaten gemeenteraad

“Op 14 januari hebben we met een zeer enthousiaste groep kinderen en de twee deskundige begeleidsters van Klimaathelden samengewerkt om delen van ons verkiezingsprogramma uit te pluizen en tot de kern van onze boodschap aan de kiezer te komen. Hun onderzoekende toon is werkelijk fris en opent onze ogen. Het geeft ons woorden en suggesties om werkelijk dicht bij het antwoord op de “Waar gaat dit over??” vraag te komen. “Oh…. Gaat het daarom!!!!” “Zeg dan…… en daar hoort dit beeld bij!!!!! “ De reactie van de kinderen: “Gaat daar politiek over, dat is leuk en jammer dat ik nog niet mag stemmen”. Deze andere manier van werken aan en verscherpen van onze boodschap was voor ons nieuw. Een verfrissende aanpak die alle deelnemers verder bracht. Dus goed om hiermee verder te gaan.”

Auteur, kandidaat van de gemeenteraadsverkiezingen maart 2018